Despre Server Admin Cautare Link-uri Contact Demo Responsabilitatile Noastre Servicii Oferite De ce aveti nevoie de noi Intrebari Frecvente
 
 
 
Meniu Principal
Despre ServerAdmin
Demo
Noutati
Link-uri
Intrebari Frecvente
Cautare
Contact
5 motive

motive pentru a apela la serviciile noastre:

• Eficientizarea costurilor dvs.
• Disponibilitate off-site 24/7
• Monitorizare permanenta
• Siguranta / Securitatea datelor
• Competente variate in domenii variate
 
 
Despre ServerAdmin arrow Intrebari Frecvente arrow De ce am nevoie de aceste servicii de administrare?
Advertisement
De ce am nevoie de aceste servicii de administrare? Imprimare E-mail

  Prin specificul lor, serverele trebuie sa functioneze continuu. Preocuparea constanta a celor care folosesc in mod curent conexiuni la Internet trebuie sa fie asigurarea functionarii permanente a serverelor, tinand cont de:

 - monitorizarea parametrilor de functionare
 - configurarea corecta si modificarea in functie de necesitati a serviciilor disponibile 
 - actualizarea software-ului instalat pe masura ce apar update-uri
 - masurile de prevenire si blocare a atacurilor informatice (manuale sau automate)

   Pericolul ca un server vizibil pe Internet sa fie atacat este foarte mare, iar rata de succes poate fi la fel de mare. Consecintele pot varia de la acces nelimitat la email-uri, la acces nerestrictionat la orice fisier sau informatie din reteaua interna, la aflarea parolelor de acces la diverse servicii si aplicatii, la alterarea sau distrugerea informatiilor.

  Costurile pe care le implica remedierea consecintelor unor astfel de atacuri sunt de cateva ori mai mari decat cele pentru mentinerea in parametrii optimi a serverelor, acestea din urma fiind mai mici decat cele generate de angajarea unei persoane dedicate si competente (full-time, part-time sau in regim de colaborare). SERVER ADMIN va pune la dispozitie servicii cu un inalt grad de profesionalism si seriozitate pentru administrarea, monitorizarea si securizarea serverelor.

  Disponibilitatea site-ului dumneavoastra, a serviciilor online si a serverelor dedicate este foarte importanta pentru toti clientii si angajatii dumneavoastra. Aceasta sarcina o puteti transfera in responsabilitatea noastra, iar noi vom sti sa ne achitam de ea garantat 100%!

 
< Precedent   Urmator >
 
© 2003-2020 Server Admin   PageRank