Monitorizare servicii servere

Monitorizare Servicii Servere

Disponibilitatea site-ului și a email-ului, a serviciilor online și a serverelor dumneavoastră este foarte importantă pentru clienți. De asemenea, funcționarea rețelei, a serverelor și a celorlalte echipamente de rețea este importantă pentru angajații dumneavoastră și pentru activitatea firmei.
Pentru a ajunge la performanțe maxime, se începe prin instalare și configurare și se continuă prin utilizarea unui pachet de programe specializate în administrare servere Linux sau Windows. În acest mod se poate monitoriza disponibilitatea oricărui echipament sau tip de serviciu din rețeaua dumneavoastră.

Oferta noastră de administrare servere include:

  • monitorizare continuă a serviciilor, la intervale regulate de timp
  • monitorizarea resurselor serverului (procesor, memorie, spatiu disponibil pe disc)
  • alerte prin email și/sau sms în cazul indisponibilității unui serviciu; configurarea lor se face pentru fiecare serviciu în parte și pentru diferite tipuri de erori (răspuns întârziat, incorect, incomplet, lipsa răspunsului etc)
  • rapoarte în ceea ce privește monitorizările
  • verificări zilnice ale rapoartelor și log-urilor serverului
  • rularea zilnică a unor programe de prevenție și detecție a atacurilor informatice (IPS/IDS – Intrusion Protection/Detection System)

Notificările (avertizări / erori) despre indisponibilitatea echipamentelor de rețea sau a serviciilor configurate pe acestea sunt transmise în timp real, astfel că se pot lua decizii rapide în vederea remedierii situației și pentru evitarea consecințelor negative. Ceea ce vă oferim este un serviciu proactiv de monitorizare și intervenție asupra serverelor pe care le aveți instalate, astfel încât să fie minimizate perioadele de indisponibilitate în de cazuri nefuncționare. Toate incidentele vor fi rezolvate în timp util, timpul de intervenție (SLA) fiind stabilit de comun acord în cadrul contractului.

Monitorizarea serviciilor unui server face parte din contractul de mentenanță lunară pe care firma SERVER ADMIN vi-l propune la un preț competitiv. Pentru o ofertă personalizată accesați pagina noastră de Contact.

Server Admin

* Instalare * Configurare * Administrare * Monitorizare * Securitate * Backup * Audit *

Copyright © 2003 - 2024 www.server-admin.ro