Servicii Administrare Servere Linux Windows

Administrare Servere Linux & Windows

Serviciile SERVER ADMIN se adresează companiilor ce au nevoie în activitatea zilnică  de un mediu de lucru sigur, în care funcționalitatea serverelor să nu afecteze în mod negativ performanțele firmei. Fie că e vorba de administrare server Linux sau Windows, de modificări ale configurațiilor existente, de optimizare a proceselor ce rulează, de backup sau securitate avansată, echipa noastră vă stă permanent la dispoziție.

În scopul atingerii obiectivului de optimizare a managementului și gestionării serverelor, vă punem la dispoziție următoarele servicii care fac parte integrantă din pachetul de Administrare Servere:

🌀 Instalare, configurare și administrare server LINUX sau WINDOWS

🌀 Monitorizare continuă 24/7/365 a serviciilor care rulează pe server (SMTP, POP3, HTTP, SSL, FTP, DNS, SAMBA, MYSQL, VPN, etc.) și a parametrilor de funcționare ai serverului (încărcare procesor/memorie, spațiu liber pe disk, contorizare trafic în rețea, monitorizare conexiune la Internet, etc.)

🌀 Analiza regulată a log-urilor și graficelor aferente încărcării serverului

🌀 Monitorizarea lățimii de bandă, a numărului de conexiuni TCP/IP, statistici ale traficului de rețea

🌀 Update/Upgrade regulat al sistemului de operare

🌀 Backup automat zilnic, testarea și verificarea regulată a salvărilor efectuate

🌀 Implementarea de soluții de securizare a serverelor, configurare firewall

🌀 Audit de securitate și analiza riscurilor sistemului informatic

🌀 Securizare comunicații de date în cadrul firmei și către/dinspre exterior

🌀 Alertarea în timp real și intervenția în timp optim în cazul încercărilor de intruziune prin utilizarea de sisteme IPS/IDS (Intrusion Protection/Detection System)

🌀 Soluții avansate de salvare centralizată (externă) și regulată a datelor informatice

🌀 Îmbunătățiri permanente ale pachetelor sistemului de operare și aplicațiilor instalate; acoperirea breșelor de securitate apărute si adăugarea de opțiuni noi pentru serviciile instalate

🌀 Asistență telefonică și de la distanță pentru administrarea serverului

🌀 Consultanță în evaluarea infrastructurii IT existente, soluții de migrare Linux / OpenSource, optimizarea necesităților informatice

Dacă nu v-ați hotărât încă ce sistem de operare să alegeți pentru instalarea serverului, e momentul să stabiliți acest lucru. Fiecare sistem de operare vine cu avantajele și dezavantajele lui. Windows e relativ mai simplu de utilizat datorită interfeței grafice, pe de altă parte Linux este open-source, gratis, super-optimizabil și mai securizat. Administrarea serverelor Linux este mai complexă, dar posibilitățile de configurare și optimizare sunt mai avansate. Indiferent că alegerea dumneavoastră de îndreaptă către servere Linux sau servere Windows, vă puteți baza pe experiența noastră în domeniu pentru o colaborare benefică.

Firma SERVER ADMIN vă oferă la prețuri competitive servicii de administrare a serverelor dumneavoastră printr-un contract de mentenanță lunară. Activitățile pe care le vom efectua zilnic/săptămânal/lunar sunt cel puțin cele descrise mai sus. Prețul de instalare al unui server, al configurării și administrării lui, depinde de mai mulți factori, drept pentru care este nevoie de o analiză prealabilă.

Pentru o ofertă personalizată accesați pagina noastră de Contact.

Server Admin

* Instalare * Configurare * Administrare * Monitorizare * Securitate * Backup * Audit *

Copyright © 2003 - 2024 www.server-admin.ro